top of page

PROMOVAREA PASIUNII PENTRU BICICLETE: PROIECTE ȘI COLABORĂRI PENTRU IUBITORII DE BIKINGÎmi place să mă dau cu bicicleta, dar nu sunt nici pe departe atât de pasionat ca tinerii din comunitatea noastră. Ciprian Burtan și Alex Mititean sunt doi dintre acești tineri entuziaști, alături de care vom implementa proiecte pentru iubitorii de biking și vom organiza evenimente dedicate acestui sport.

Primăria deține pârghiile necesare pentru a transforma ideile bune în realitate. Colaborarea cu cei care știu ce și cum trebuie făcut este secretul reușitei acestor inițiative. Un exemplu de succes în acest sens este parteneriatul nostru strâns cu Clubul Sportiv NH Bike. În 2019, prin această colaborare, am reușit să dotăm autobuzele care urcă în Poiana Brașov cu remorci speciale pentru biciclete. În 4 mai, s-au împlinit 5 ani de când primul autobuz cu remorcă pentru biciclete a urcat în Poiană. Clubul a oferit aceste remorci în comodat Primăriei și RAT, fiind utilizate de toată lumea.

De asemenea, împreună cu pasionații de biking, am realizat proiectul traseelor din Poiana Brașov. Aceste trasee, create de două entități private și date spre administrare primăriei, au adus o valoare semnificativă comunității noastre. Cu toate acestea, este esențial ca primăria să asigure întreținerea și mentenanța adecvată a acestor trasee pentru a le menține funcționale și atractive.

Privim cu entuziasm spre viitor, dorindu-ne să continuăm aceste proiecte și să dezvoltăm noi inițiative pentru toți iubitorii de biking din Brașov. La cât mai multe proiecte frumoase și reușite!

Comments


bottom of page