top of page

BARIERA DE 100.000 DE EURO. CUM SIFONEAZĂ USERIȘTII BANII DIN BUGETUL LOCAL

Adolescenții din primărie vor să dea pe o barieră pentru parcare cât pe un apartament cu 3 camere.
Asta ridică semne de întrebare serioase cu privire la modul în care administrația useristă gestionează fondurile publice. Este vorba despre cheltuirea a 100.000 euro + TVA pentru instalarea unei bariere de parcări automatizate în zona Primăriei.


În timp ce infrastructura reală a orașului nostru se confruntă cu provocări majore și are nevoie urgentă de investiții, administrația useristă alege să aloce sume considerabile pentru proiecte discutabile. Această decizie ridică întrebări legate de interesele reale ale administrației și de modul în care aceasta gestionează banii publici.


Este momentul să ne gândim la prioritățile noastre ca comunitate și să cerem transparență și responsabilitate din partea celor care ne reprezintă. Un oraș modern și funcțional este construit pe baza unei infrastructuri solide și a unei administrații responsabile.


În loc să investim în proiecte care să aducă beneficii reale cetățenilor, banii sunt risipiți pe proiecte controversate, iar nevoile reale ale orașului rămân neglijate. Este timpul să facem schimbări și să alegem lideri care să acționeze în interesul adevărat al comunității.


Vă încurajez pe voi, locuitorii Brașovului, să fiți vigilenți și să cereți transparență și responsabilitate din partea celor care ne conduc. Un oraș mai bun este posibil, dar numai prin implicarea și acțiunea noastră colectivă.

コメント


bottom of page