top of page

AM TRĂIT SĂ O VĂD ȘI PE ASTA: GODINĂ ALERGÂND DUPĂ MINE PRIN CARTIERE
Nici nu știu dacă ar trebui să râd sau să plâng.

Personajul venea furios spre mine să-mi reproșeze că nu știu ce am zis despre el, dar, de fapt, era supărat că am vorbit despre socrul lui la România TV. Da, am zis la TV în prime-time că a umplut Coliban Primăria de useriști și de rezerviști ca fostul milițian Radu Dascălu.

În prima fază am crezut că Godină luptă pentru două salarii de la Primărie - al socrului, angajat consilier al primarului, și al cumnatei, angajată la Banca de Cultură. M-am înșelat, de fapt luptă să păstreze influența pe care Famiglia o are în Primărie și în instituțiile din subordine. Cine credeți că ordonă Poliției Locale să nu răspundă la sesizările cetățenilor care reclamă lucrările de construcție fără autorizație care se fac în oraș?

De fapt, ceea ce vreau să vă spun este mult mai serios și mai grav. Împărtășesc cu voi postarea unei persoane care spune prin ce trece pentru că a făcut o poză alături de mine. Mă îngrozește că s-a ajuns la așa ceva. Pentru ce? De dragul unei campanii electorale pe care o duce USR la nivel național? Allen Coliban nu a fost în stare să-și construiască propria campanie electorală și a copiat-o pe a useriștilor din țară.

Problema lui era că la Brașov nu existau clanuri și atunci a fost nevoit să le inventeze. Și a făcut-o simplu: orice om de lângă mine e mafiot, toți cei de lângă el sunt curați ca lacrima. Uite așa a împărțit orașul în hoți și puri.

Allen Coliban, să știi și tu că în țara asta fiecare om are un vot. Dacă ai 18 ani împliniți și nu ești decăzut din drepturile cetățenești, poți vota. Eu vreau să fiu primarul tuturor, nu mă interesează din ce categorie face un om parte. E treaba lui. Un primar are obligații față de cetățeni, nu îi alege și nici nu îi etichetează, așa cum faci tu.

Kommentarer


bottom of page