top of page

ALLEN COLIBAN ȘI ARTILERIA GREA A ADOLESCENTELORÎn lupta cu „balaurii” liberali și social-democrați din Consiliul Local, Allen Coliban scoate artileria grea: adolescenții. La ultima ședință de CL, două tinere, aparent minore, eleve de liceu, au fost instruite de Coliban&Co să-i filmeze din lateralul sălii de ședință pe consilierii locali din opoziție. Imaginile surprinse de acestea, care îi arătau pe consilieri filmați din spate, au ajuns aproape instantaneu pe conturi de Facebook neasumate și/sau asumate de USR și Allen Coliban.

Faptul că primarul se folosește de copile care la ora 10.00 ar fi trebuit să fie la școală, doar ca să-i hărțuiască pe consilierii locali, ridică mari semne de întrebare asupra caracterului omului. Primăria are un departament întreg care se ocupă de foto-video și dispune de dotări tehnice de anvergură, pe care Coliban nu se sfiește să le utilizeze în scop personal în campania electorală, plus că ședința era filmată și se difuza în direct. De ce mai trebuia să se folosească de niște copii?

Este Coliban un exemplu pentru tineri în contextul în care a fost exmatriculat de două ori, a urmat cursurile universitare la ID (învățământ la distanță) și a obținut licența la 37 de ani (la un an după terminarea studiilor), adică fix în anul în care a devenit senator?

Comments


bottom of page