top of page

ÎNTÂLNIREA CU ANTREPRENORII BASARABENI DIN BRAȘOVRecent, am avut onoarea de a mă întâlni cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri Basarabeni din Brașov, o comunitate vibrantă și plină de inițiativă. Brașovul găzduiește o mare comunitate de basarabeni care muncesc din greu, dezvoltă afaceri prospere, și-au format familii și contribuie semnificativ la bunăstarea orașului nostru. Acești antreprenori sunt oameni harnici și dedicați, iar aportul lor este esențial pentru dezvoltarea economică și socială a Brașovului.

Discuțiile noastre au fost centrate pe oportunitățile viitoare și pe problemele cu care se confruntă în relația cu administrația publică locală. Antreprenorii basarabeni din Brașov nu sunt doar implicați în afaceri, ci și în crearea unui mediu de afaceri mai bun și în susținerea comunității locale.


Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia (COAB) este o asociație non-guvernamentală, non-profit și apolitică, fondată la începutul anului 2019 de către 11 antreprenori basarabeni stabiliți în Brașov. Misiunea lor este de a crea schimbări pozitive și durabile în societate, acțiunile lor fiind orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri și crearea de oportunități de dezvoltare pentru antreprenori.

În calitate de membri ai COAB, acești antreprenori se dedică nu doar succesului lor personal, ci și progresului comunității în care trăiesc. Ei urmăresc să creeze un mediu propice pentru afaceri, care să faciliteze dezvoltarea economică și să ofere suport pentru noile inițiative antreprenoriale.


A fost o plăcere și o sursă de inspirație să discutăm despre cum putem colabora pentru a aduce beneficii întregii comunități brașovene. Cred cu tărie că prin sprijinirea antreprenorilor basarabeni și colaborarea strânsă cu ei, vom putea construi un Brașov mai prosper și mai integrat, unde fiecare contribuție este valorizată și fiecare inițiativă găsește teren fertil pentru a înflori.
Comments


bottom of page