top of page

ÎNTÂLNIRE CU SINDICALIȘTII: GEORGE SCRIPCARU ȘI ANGAJAMENTUL PENTRU BRAȘOVRecent, am avut plăcerea de a mă întâlni cu reprezentanții sindicaliștilor afiliați la Blocul Național Sindical din diverse domenii: administrație publică, transporturi, energie, poștă, teatru și altele. Aceste sindicate reprezintă mii de salariați din Brașov, oameni a căror muncă susține infrastructura vitală a orașului nostru.

Discuții Despre Problemele Comunității

În cadrul întâlnirii, am discutat în detaliu problemele pe care le întâmpină aceste sectoare. Am ascultat cu atenție fiecare reprezentant și am înțeles provocările specifice fiecărui domeniu. De la administrația publică până la sectorul cultural, fiecare domeniu are propriile sale dificultăți și nevoi urgente.

Colaborare pentru un Viitor Mai Bun

Am convenit să lucrăm împreună pentru binele brașovenilor. Colaborarea noastră va aduce schimbări pozitive și va îmbunătăți condițiile de muncă pentru toți. Este esențial să avem un dialog deschis și continuu cu reprezentanții angajaților pentru a identifica soluțiile cele mai eficiente.

Angajamentul Meu pentru Brașov

Ca fost primar timp de 16 ani și candidat la Primăria Brașov, mă angajez să fac tot posibilul pentru a răspunde nevoilor și preocupărilor salariaților. Împreună cu reprezentanții sindicali, vom lucra pentru a îmbunătăți condițiile de muncă, pentru a asigura salarii echitabile și pentru a crea un mediu de lucru sigur și sănătos.

Concluzie

Această întâlnire a fost un pas important în direcția corectă. Doar prin colaborare și dialog putem să construim un Brașov mai bun, unde fiecare angajat se simte apreciat și respectat. Vă asigur că voi continua să fiu un partener de încredere pentru toate sindicatele din Brașov și să lupt pentru drepturile și bunăstarea tuturor angajaților.

Împreună, putem face o diferență semnificativă pentru comunitatea noastră. Haideți să lucrăm împreună pentru un Brașov mai prosper și mai echitabil!

コメント


bottom of page