top of page

ÎNTÂLNIRE CU BRAȘOVENII DIN CARTIERUL TIMIȘ-TRIAJ: SOLUȚII PENTRU INFRASTRUCTURĂ, CURĂȚENIE ȘI SIGURANȚĂ


Recent, am avut plăcerea de a mă întâlni cu brașovenii din cartierul Timiș-Triaj pentru a discuta problemele cu care se confruntă și a găsi soluții împreună. Discuțiile noastre s-au concentrat pe trei aspecte esențiale: îmbunătățirea infrastructurii, curățeniei și siguranței în cartier.

Infrastructură

Locuitorii din Timiș-Triaj au subliniat nevoia urgentă de modernizare a infrastructurii locale. Străzile au nevoie de reparații și întreținere constantă pentru a asigura condiții mai bune de trafic și accesibilitate. Am convenit să prioritizăm aceste lucrări și să căutăm resursele necesare pentru a le realiza cât mai curând.

Curățenie

Problemele legate de curățenie au fost, de asemenea, un punct central al discuțiilor. Cetățenii au semnalat necesitatea intensificării eforturilor de colectare a deșeurilor și de menținere a spațiilor publice curate. Vom lucra la implementarea unor măsuri mai eficiente de gestionare a deșeurilor și la educarea comunității în spiritul respectării mediului.

Siguranță

Siguranța locuitorilor este o prioritate absolută. Am discutat despre măsuri pentru a spori securitatea în cartier, inclusiv instalarea de camere de supraveghere în zonele critice și intensificarea patrulelor de poliție. De asemenea, vom colabora îndeaproape cu autoritățile locale pentru a răspunde rapid și eficient la orice incidente.

Întâlnirea cu brașovenii din Timiș-Triaj a fost extrem de productivă și m-a ajutat să înțeleg mai bine preocupările lor. Împreună, vom continua să muncim pentru a îmbunătăți calitatea vieții în acest cartier și pentru a face din Timiș-Triaj un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

Comments


bottom of page